Стручни состаноци

 

-Стручен состанок на тема „Профилакса со витамин Д3 во педијатриската популација“, кој  се одржи на ден 26.11.2015 година во хотел Александар Палас, во Скопје, со почеток во 13:00 часот.

 

-Секција Prader Willie 24.11.2011, Скопје

- 5-ти Конгрес на педијатрите на Македонија, 05-09.10.2011 Охрид

- Секција тонзилити, тонзилотомии, тонзилектомии, 27.05.2011, (К. Ставриќ, Ј. Анастасовска, М.  Ловач,Ѓ.  Оровчанец)

- Симпозиум: Рана интервенција и развојни пореметувања, 19-21 Мај 2011 Охрид ( Сојуз на Дефектолози на Македонија и Здружение на Педијатри на Македонија)

- Пробиотици во детска возраст 18.03.2011 ( Ацо КостовскиСоња БојаџиеваСоња ПеоваНенад Миливоевиќ )

-Стручни состаноци организирани од Алкалоид АД Скопје од 19 до 31.3.2010 год.

-Распоред на стручните состаноци на Здружението на педијатрите под покровителство на Либра 1 АД – Скопје од 15.9 до 6.10.2009.

-На ден 15.09.2009 во Хотел Капри Битола, под покровителство на Либра 1 АД – Скопје, ќе се одржи стручен состанок на

Здружението на педијатрите

-На ден 18.09.2009 во Хотел Оаза – Штип, под покровителство на Либра 1 АД – Скопје, ќе се одржи стручен состанок на

Здружението на педијатрите

-На ден во , под покровителство на , ќе се одржи стручен состанок на 22.09.2009 Хотел Илинден – Струмица Либра 1 АД – Скопје

Здружението на педијатрите

-На ден во , под покровителство на , ќе се одржи стручен состанок на 24.09.2009 Хотел Монтенегро Струга Либра 1 АД – Скопје

Здружението на педијатрите

-На ден во , под покровителство на , ќе се одржи стручен состанок на 25.09.2009 Ресторан Тетекс АРМ Тетово Либра 1 АД – Скопје

Здружението на педијатрите

-На ден во , под покровителство на , ќе се одржи стручен состанок на 29.09.2009 Ресторан Сина Сала – Велес Либра 1 АД – Скопје

Здружението на педијатрите

-На 1.10.2009 во Хотел Сонце -Прилеп, под покровителство на Либра 1 АД -Скопје, ќе се одржи стручен состанок на

Здружението на педијатрите

-IPALA Satellite Meeting, October 14 2009

Стани наш член