Галерии

  • Известување за прв превентивен конгрес на педијатрите на Црна Гора, за повеќе детали превземете го слениот линк   Izvestuvanje
  • Прва Балканска конфернеција на претседателите на педијатриските здруженија
  • 12-ти симпозиум “Новини во педијатријата 2010″

Стани наш член