Котизации

УЧЕСТВО И КОТИЗАЦИЈА

 

До 31.08.2018 На лице место
СПЕЦИЈАЛИСТИ 100 € 150 €
СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ 60 € 100 €
МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ 40 € 60 €

 

Цените се без пресметан ДДВ.

Стани наш член