Известување за Трета Балканска Школа

  • 22.10.2022
Почитувани колеги и колешки,
    Со голема чест и радост од името на Претседателот на Здружение на Педијатри на РСМ проф д-р Аспазија Софијанова и целиот организациеонен и научен одбор , Ве покануваме да присуствувате на Третата Балканска Школа која ќе се одржи од 26 -28  Октомври во хотел Hilton , Скопје.
   Се гледаме на настанот.