Известување

  • 15.07.2022

Здружението за ретки болести и Здружението на педијатрите на Македонија организираат заеднички состанок на 23 и 24 Септември во хотелот Силекс во Охрид, за повеќе информации на следниот линк RD 2022 OHRID