Стручен состанок на тема “Значење на имунизација во детска возраст”

  • 20.04.2022
Почитувани,
Здружението на педијатри на Р. Македонија во соработка со Алкалоид КОНС, Ве покануваат на стручен состанок (вебинар) на тема “Значење на имунизација во детска возраст” кој ќе се одржи на 20-ти Април, 2022 година (среда) со почеток во 18:00 часот.
Во прилог Ви ја испраќаме Агендата  од состанокот  Agenda Zdruzenie na pedijatri-Znachenje na Vakcini 20.04.2022
Линк за вебинар:  https://alkaloid.webex.com/meet/dkukeski