Светски ден на оралното здравје

  • 14.03.2022

Почитувани на 19 март , Doubletree by Hilton  во Скопје со почеток 17 часот ќе се одржи предавање за Превенција и третман на оралното здравје.

За повеќе информации на следниот линк https://annimedia.com.mk/events/