Покана за вебинар

  • 06.12.2021

Почитувани,

Здружението на педијатрите на Македонија и PharmaS ,Ве покануваат да земете учество на виртуелниот симпозиум на следната тема:ИНХАЛАЦИСКА ТЕРАПИЈА КАЈ ПЕДИЈАТРИСКА ПОПУЛАЦИЈА СО ХИПЕРСЕКРЕТОРНИ ЗАБОЛУВАЊА 

за повеќе информации на следниот линк Покана вебинар 09,12,2021