Покана за стручен состанок: Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата

  • 22.06.2021

Почитувани,

Здружение на педијатрите на Република С.Македонија во соработка со 4U Pharma има чест да Ве покани на првиот пост – ковид стручен состанок на тема: “Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата”. Ќе се одржи на ден 25.06.2021 год во хотел  Панорамика, за повеќе информации видете го следниот линк