Покана за вебинар – Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата

  • 14.04.2021

Почитувани колеги,

Голема чест и задоволство ми е да Ве поканам на стручен состанок на тема: Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата.

Под покровителство на Зентива Пхарма Македонија, за повеќе информации видете го следниот линк Покана

Со задоволство Ве очекуваме,

Проф. Др. Аспазија Софијанова
Претседател на здружението на
педијатрите на Р.С. Македонија