Современ терапевтски пристап со азеластин хидрохлорид и ибупрофен во педијатријата. среда 10. mart 2021 во 18h

  • 03.03.2021

Почитувани колеги,

Здружението на педијатрите на Р.С.Македонија при Македонското лекарското друштво, Ве поканува стручено предавање на тема Современ терапевтски пристап со азеластин хидрохлорид и ибупрофен во педијатријата со следниот дневен ред:

Алергиски ринитис во педијатријата-современ терапевтски пристап со  азеластин хидрохлорид
Др. Спец. Никица Атансова – ЈЗУ ГОБ 8. септември, Скопје

Предности на ибупрофен во лекување на фебрилни состојби кај деца
Проф. Др. Аспазија Софијанова – ЈЗУ УК за детски болести, Скопје

Дискусија

Состанокот ќе се одржи во форма на Webinar во среда, 10-ти март 2021 година со почеток во 18 часот.

Подолу во mail-от ќе пронајдете напишан линк со виолетови букви “Click here to join the meeting“ за директен пристап кон Webinar.

Со задоволство Ве очекуваме,

Проф. Др. Аспазија Софијанова
Претседател на здружението на
педијатрите на Р.С. Македонија

__________________________________

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Join with a video conferencing device

join@teams.mylan.com

Video Conference ID: 117 360 360 7

Alternate VTC dialing instructions

Learn More | Meeting options