Покана за вебинар-Предизвици во рана дијагноза на развојната дисплазија на колковите

  • 01.12.2020

Почитувани,

на ден 03.12.2020 год ќе се одржи вебинар на тема ”Предизвици во рана дијагноза на развојната дисплазија на колковите”

за повеќе информации кликнете на следниот линк  Pokana 01-12-2020