Известување за вебинар

  • 14.08.2020

 

Известување од Здружение на педијатрите на Србија и UNICEF ,организираат вебинар под наслов ” Covid 19 пандемија- предизвик на педијатрите од Србија”,

Вебинарот ќе се одржи на Zoom платформа на ден 25.08.2020 год од 12:00 до 14:00 ч.

Услов за учество на вебинар е да се пријавите на следниот линк најдоцна до 24.08.2020 год. до 17 часот

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAMAADEpCOJUQkxTWVdaNVlFWERHQzRKNk1CSjBON0FEVi4u