Покана за вебинар “Оптимална комбинација за зајакнување на имунитет кај децата”

  • 06.07.2020

Со огромна чест и задоволство Ве покануваме да учествувате на вебинарот во организација на Здружението на педијатрите на РСМ и Европа Лек Фарма на тема: “ОПТИМАЛНА КОМБИНАЦИЈА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ИМУНИТЕТ КАЈ ДЕЦАТА” за пповеќе информации на следниот линк pokana webinar HF