Покана за вебинар на тема: Алергија на протеини на кравјо млеко

  • 18.06.2020

Почитувани

Со огромна чест и задоволство Ве покануваме да учествувате на вебинарот во организација на Нутриција на тема: 

Алергија на протеини на кравјо млеко и улогата на аминокиселинската (АА) формула NEOCATE LCP

Вторник 23. Јуни 2020.

18.00 – 19.15ч

Предавачи:

Проф. Др. ВН Перишич, FRCPch (UK)

MediGroup Hospital – Белград

Проф. Др. Спец. Соња Бојаџиева

Педијатар – гастроентерохепатолог, Универзитетска клиника за детски болести – Скопје

Асс. Др. Спец. Нина Ристич

Педијатар – гастроентерохепатолог, Универзитетска детска клиника Тиршова – Белград

Доц. Др. Есад Бригич

Педијатар – гастроентерохепатолог, Прив.педијатриска ординација Др. Бригич”, Бановичи

РЕГИСТРАЦИЈА

По регистрацијата, ќе добиете потврден маил кој што ќе го содржи линкот за учество на вебинарот.