Известување

  • 19.11.2019

На 23.11.2019 год. во Лесковац, Р.Србија ќе се одржи Педијатриска секција од Србско лекарско друштво и Здружение на педијатри од Република Северна Македонија. За повеке информации погледнете го известувањето подолу.