Покана за стручен состанок

  • 17.10.2019

На ден 08.11.2019 година  (петок) во хотел Double Tree  Hilton во Скопје, со почеток во 18:00 часоте, ќе се одржи на стручниот состанок на тема „HM-O, револуција во детската исхрана – шарматна историја и возбудлива иднина” . за повеке детали видете го следниот линк  Pokana 08.11.2019