Пристап во третманот на хиперсекрерорни воспаленија на дишните патишта

  • 06.02.2019

Здружението на педијатри на РМ при Македонското лекарско друштво во соработка со ПхармаС Лекови Скопје на ден 08.02.2019 организира стручен состанок на тема : Пристап во третманот на хиперсекрерорни воспаленија на дишните патишта.
Агенда за Мериот – Вискофлу-1