Стручен состанок, тема:Нови тенденции во менаџирањето на рефлуксот.

  • 19.11.2018

Здружението на Педијатрите на Република Македонија има чест да Ве покани на Стручен состанок, којшто ќе се одржи во петок, на 23 ноември, 2018 година, во хотелот Стоун Бриџ, во Скопје, со почеток од 14,00 часот.

Темата на Стручниот состанок е Нови тенденции во менаџирањето на рефлуксот.
ФИНАЛ Покана за стручен состанок и предавачи