Покана за настан

  • 27.02.2018

На ден 01.03.2018 год во хотел Stone Bridge, Скопје со почеток во 15 часот ќе се одржи комерцијално предавање на тема ефикасноста на 2,3% хипертроничен п-оп од морска вода.

За повеќе информации кликнете на следниот линк Pokana