Покана за стручен состанок

  • 22.02.2018

Почитувани,

На ден 28.02.2018 год. во хотел “Александар Палас” во Скопје со почеток во 13:30часот, ќе се одржи стручен состанок на тема “Терапија на вирусни инфекции на горни респираторни патишта во детска возраст- има ли лек?”.

За повеќе информации кликнете на следниот линк Покана