Покана за стручен состанок

  • 11.12.2017

Почитувани,

На ден 16,12,2017 год. во хотел “Александар Палас” во Скопје со почеток во 11:00часот, ќе се одржи стручен состанок на тема “Современи пристапи во лекување на респираторни инфекции во детска возраст”.

За повеќе информации кликнете на следниот линк Покана за стручен состанок