Покана за учество на стручен состанок

  • 15.05.2017

На ден 19.05.2017 год во хотел Александар палас – Скопје со почеток во 12 часот ќе се одржи стручен состанок на тема „ УЛОГАТА И ДЕЈСТВОТО НА ПРОБИОТИЦИТЕ ” . За повеќе информации видете го следниот линк Покана за стручен состанок