Стручен состанок

  • 21.03.2017

На ден 24.03.2017 год во просториите на Реплек – Скопје , со почеток во 12 часот ќе се одржи стручен состанок на тема ,,Канабис за медицинска употреба во детска возраст‘‘. За повеќе информации на следниот линк Покана