Настани

3 Events listed

26 Apr

14-ти Симпозиум „Новини во педијатријата 2013“

Почитувани колеги педијатри, Нашата годишна врвна стручна манифестација: СИМПОЗИУМОТ Read More »

Orgnizer: ZPM

Friday, Apr 26, 2013 09:00 AM

22 Feb

Состанок на Здружението на педијатрите на Македонија – 22.02.2013

Здружението на педијатри на Македонија во соработка со Европа лек организира Состанок Read More »

Orgnizer: Zpm

Friday, Feb 22, 2013 01:00 PM

22 Sep

Интернационална работилница за биотехнологија и трансплантација

Почитувани, Ќе ни преставува чест и задоволсвто да присуствувате на „Интернационална Read More »

Orgnizer: ЗПМ,НФТ

Saturday, Sep 22, 2012 09:00 AM