Активности

Покана за стручен состанок

Почитувани, На ден 16,12,2017 год. во хотел "Александар Палас" во Скопје со почеток во 11:00часот, ќе се одржи стручен состанок на тема "Современи пристапи во лекување на респираторни инфекции во детска возраст". За повеќе информации кликнете на следниот линк

Read more
Покана за учество на стручен состанок

На ден 19.05.2017 год во хотел Александар палас - Скопје со почеток во 12 часот ќе се одржи стручен состанок на тема „ УЛОГАТА И ДЕЈСТВОТО НА ПРОБИОТИЦИТЕ ” . За повеќе информации видете го следниот линк Покана за стручен состанок

Read more
Современи пристапи во лекување на алергии и астма во детската возраст

На ден 08.05.2017 год во Музеј на македонската  борба - Скопје, со почеток во 14:00 часот ќе се одржи  стручен  состанок на тема  „Современи пристапи во лекување на алергии и астма во детската возраст “Покана за стручен состанок

Read more
Стручен состанок

На ден 24.03.2017 год во просториите на Реплек - Скопје , со почеток во 12 часот ќе се одржи стручен состанок на тема ,,Канабис за медицинска употреба во детска возраст‘‘. За повеќе информации на следниот линк Покана

Read more
Среќна Нова 2017 Година и Божиќни Празница
Педијатриска секција на српско лекарско друштво

На ден 19.11.2016 год во Лесковац , Р. Србија ќе се одржи педијатриска секција на српско лекарско друштво. Педијатриска секција на Српско лекарско друшто Ќе има организиран превоз, ќе се трга на 19.11.2016 год во 06:30 часот од пред Дрво  декор. Сите заинтересирани

Read more
Светски ден на прематуритет

По повод светскиот ден на прематуритет, Ве покануваме заеднички да го одбележиме.

Read more
Стручен состанок

На ден 03.11.2016 година во хотел Stone Bridge во Скопје, со почеток во 14:00 часотот ќе се одржи стручен состанок на тема „Нутриција кај новородени и прематурни бебиња“. За повеќе информации видете го следниот линк Стручен состанок

Read more
Програма на Првата педијатриска школа на Р.Македонија

На овој линк можете да ја превземете Програмата на Првата педијатриска школа на здружението на педијатрите на Р. Македонија која ќе се одржи од 12 - 15.10.2016 год.  Програма

Read more
Соопштение за Прва педијатриска школа

Почитувани, Голема чест и задоволство ни е да Ве поканиме на Првата педијатриска школа на Р. Македонија што ќе се одржи од 12 -16 Октомври 2016 год во хотел "Александар Палас" Скопје, Р.Македонија. Сите потребни информации за теми и пријавување можете да

Read more