Активности

Известување за вебинар

регистрација на следниот линк: https://zoom.us/webinar/register/2615976429114/WN_Ga3npLz-TZOQYLhyYnhkrQ

Read more
Известување за вебинар

  Известување од Здружение на педијатрите на Србија и UNICEF ,организираат вебинар под наслов '' Covid 19 пандемија- предизвик на педијатрите од Србија", Вебинарот ќе се одржи на Zoom платформа на ден 25.08.2020 год од 12:00 до 14:00 ч. Услов за учество на вебинар е да

Read more
Светска недела на доењето
Покана за вебинар “Оптимална комбинација за зајакнување на имунитет кај децата”

Со огромна чест и задоволство Ве покануваме да учествувате на вебинарот во организација на Здружението на педијатрите на РСМ и Европа Лек Фарма на тема: “ОПТИМАЛНА КОМБИНАЦИЈА ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА ИМУНИТЕТ КАЈ ДЕЦАТА” за пповеќе информации на следниот

Read more
Покана за вебинар на тема: Алергија на протеини на кравјо млеко

Почитувани Со огромна чест и задоволство Ве покануваме да учествувате на вебинарот во организација на Нутриција на тема:  Алергија на протеини на кравјо млеко и улогата на аминокиселинската (АА) формула NEOCATE LCP Вторник 23. Јуни 2020. 18.00 – 19.15ч Предавачи:

Read more
Известување

На 23.11.2019 год. во Лесковац, Р.Србија ќе се одржи Педијатриска секција од Србско лекарско друштво и Здружение на педијатри од Република Северна Македонија. За повеке информации погледнете го известувањето подолу. 

Read more
Покана за стручен состанок

На ден 08.11.2019 година  (петок) во хотел Double Tree  Hilton во Скопје, со почеток во 18:00 часоте, ќе се одржи на стручниот состанок на тема „HM-O, револуција во детската исхрана – шарматна историја и возбудлива иднина” . за повеке детали видете го следниот линк 

Read more
Пристап во третманот на хиперсекрерорни воспаленија на дишните патишта

Здружението на педијатри на РМ при Македонското лекарско друштво во соработка со ПхармаС Лекови Скопје на ден 08.02.2019 организира стручен состанок на тема : Пристап во третманот на хиперсекрерорни воспаленија на дишните патишта. Агенда за Мериот -

Read more
Стручен состанок, тема:Нови тенденции во менаџирањето на рефлуксот.

Здружението на Педијатрите на Република Македонија има чест да Ве покани на Стручен состанок, којшто ќе се одржи во петок, на 23 ноември, 2018 година, во хотелот Стоун Бриџ, во Скопје, со почеток од 14,00 часот. Темата на Стручниот состанок е Нови тенденции

Read more
Промоција на настан

На ден 11.05.2018 год во 13часот ќе се одржи едукативно промотивен настан : Секој проблем има решение -Еспико за хиперактивни деца. за повеке информации видете на следниот линк Есприко Покана 11.05.2018

Read more