Активности

(Македонски) Покана за стручен состанок на тема: Пробиотици – улога и примена од најрана возраст
(Македонски) Покана за стручен состанок: Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата
(Македонски) Покана за вебинар 27.04.2021
(Македонски) Покана за вебинар – Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата
(Македонски) Современ терапевтски пристап со азеластин хидрохлорид и ибупрофен во педијатријата. среда 10. mart 2021 во 18h
(Македонски) Покана за вебинар
(Македонски) Состанок на тема: Актуелни респираторни инфекции – каде грешиме?
(Македонски) Покана за вебинар-Предизвици во рана дијагноза на развојната дисплазија на колковите
(Македонски) известување за вебинар
(Македонски) Известување за вебинар