Активности

Покана за стручен состанок: Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата

Почитувани, Здружение на педијатрите на Република С.Македонија во соработка со 4U Pharma има чест да Ве покани на првиот пост - ковид стручен состанок на тема: "Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата". Ќе се

Read more
Покана за вебинар 27.04.2021

Ви ја доставувам поканата/ агендата на настанот со Thermo Fisher SC. Линкот за регистрација https://www.webinarmed.net/webinars/webinar-27-04-21/

Read more
Покана за вебинар – Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата

Почитувани колеги, Голема чест и задоволство ми е да Ве поканам на стручен состанок на тема: Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата. Под покровителство на Зентива Пхарма Македонија, за повеќе информации

Read more
Современ терапевтски пристап со азеластин хидрохлорид и ибупрофен во педијатријата. среда 10. mart 2021 во 18h

Почитувани колеги, Здружението на педијатрите на Р.С.Македонија при Македонското лекарското друштво, Ве поканува стручено предавање на тема Современ терапевтски пристап со азеластин хидрохлорид и ибупрофен во педијатријата со следниот дневен

Read more
Покана за вебинар

IPA in collaboration with Sabin Vaccine Institute is pleased to invite you for a webinar on *"COVID-19 and Immunization: Challenges facing health workers in Eastern Europe"* scheduled on Monday, 25th January 2021 at 4.00 PM Armenia/Georgia/ Azerbaijan |2.00 PM EET/Moldova |1.00 PM CET. Zoom Registration link    https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_BHD81UY6TWmHDV2KrDCI8A Request you to share widely with your networks.

Read more
Состанок на тема: Актуелни респираторни инфекции – каде грешиме?

За повеќе информации идете на следниот линк

Read more
Покана за вебинар-Предизвици во рана дијагноза на развојната дисплазија на колковите

Почитувани, на ден 03.12.2020 год ќе се одржи вебинар на тема ''Предизвици во рана дијагноза на развојната дисплазија на колковите" за повеќе информации кликнете на следниот линк  Pokana 01-12-2020

Read more
известување за вебинар

На 03.12.2020год во 14ч ке се одржи Вебинар, за повеќе информации погледнете на следниот линк

Read more
Известување за вебинар

На 28.10.2020год во 19ч ке се одржи Вебинар, за повеќе информации погледнете на следниот линк Nestle webinar

Read more
Известување за вебинар

За повеке информации на следниот линк https://bit.ly/3b8CRWq Линк за регистрација https://zoom.us/webinar/register/WN_rXAmL_YeRF67p2C3jYK_ig

Read more