Активности

(Македонски) Покана за Вебинар
(Македонски) Стручен состанок на тема “Значење на имунизација во детска возраст”
(Македонски) Светски ден на оралното здравје
(Македонски) Известување за симпозиум
(Македонски) Покана за вебинар
Покана за стручен состанок
(Македонски) Покана за стручен состанок на тема: Пробиотици – улога и примена од најрана возраст
(Македонски) Покана за стручен состанок: Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата
(Македонски) Покана за вебинар 27.04.2021
(Македонски) Покана за вебинар – Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата