Активности

Покана за Вебинар

На ден 15.06.2022 год во 14:00 ч ќе се одржи онлине предавање на тема : Форум за неонатологија – најдобри практики, актуелни теми и пошироко за повеќе детали видете го следниот линк Webinar Pedijatri Thermofisher

Read more
Стручен состанок на тема “Значење на имунизација во детска возраст”

Почитувани, Здружението на педијатри на Р. Македонија во соработка со Алкалоид КОНС, Ве покануваат на стручен состанок (вебинар) на тема “Значење на имунизација во детска возраст” кој ќе се одржи на 20-ти Април, 2022 година (среда) со почеток во 18:00 часот.

Read more
Светски ден на оралното здравје

Почитувани на 19 март , Doubletree by Hilton  во Скопје со почеток 17 часот ќе се одржи предавање за Превенција и третман на оралното здравје. За повеќе информации на следниот линк https://annimedia.com.mk/events/  

Read more
Известување за симпозиум

  Линк за Ново Нордиск симпозиум, почеток во 18 часот (28.12.2021)   ZOOM link za Novo Nordisk Dec 28, 2021 18:00 CEST     Join Zoom Meeting   https://zoom.us/j/92384073519?pwd=Wk1JdjN2SjRaWE9DM2xYc1hmTjE4Zz09     Meeting ID: 923 8407 3519   Passcode: 050045

Read more
Покана за вебинар

Почитувани, Здружението на педијатрите на Македонија и PharmaS ,Ве покануваат да земете учество на виртуелниот симпозиум на следната тема:ИНХАЛАЦИСКА ТЕРАПИЈА КАЈ ПЕДИЈАТРИСКА ПОПУЛАЦИЈА СО ХИПЕРСЕКРЕТОРНИ ЗАБОЛУВАЊА  за повеќе информации на следниот

Read more
Покана за стручен состанок

електронски стручен состанок на тема: „ ПРОБИОТИЦИ- УЛОГА И ПРИМЕНА ОД НАЈРАНА ВОЗРАСТ” за повеке информации на следниот линк ПРОБИОТИЦИ- УЛОГА И ПРИМЕНА ОД НАЈРАНА ВОЗРАСТ

Read more
Покана за стручен состанок на тема: Пробиотици – улога и примена од најрана возраст

Почитувани, на ден 01.07.2021 год. во 18:30 часот ќе се одржи стручен состанок на тема :  Пробиотици - улога и примена од најрана возраст за повеќе информации видете го следниот линк

Read more
Покана за стручен состанок: Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата

Почитувани, Здружение на педијатрите на Република С.Македонија во соработка со 4U Pharma има чест да Ве покани на првиот пост - ковид стручен состанок на тема: "Улогата на омега-3 масни киселини во растот и развојот на новороденчињата и доенчињата". Ќе се

Read more
Покана за вебинар 27.04.2021

Ви ја доставувам поканата/ агендата на настанот со Thermo Fisher SC. Линкот за регистрација https://www.webinarmed.net/webinars/webinar-27-04-21/

Read more
Покана за вебинар – Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата

Почитувани колеги, Голема чест и задоволство ми е да Ве поканам на стручен состанок на тема: Современ третман на алергиски ринитис и уртикарија со рупатадин во педијатријата. Под покровителство на Зентива Пхарма Македонија, за повеќе информации

Read more