Author Archive of Zpmadmin

Известување

На 23.11.2019 год. во Лесковац, Р.Србија ќе се одржи Педијатриска секција од Србско лекарско друштво и Здружение на педијатри од Република Северна Македонија. За повеке информации погледнете го известувањето подолу. 

Read more
Покана за стручен состанок

На ден 08.11.2019 година  (петок) во хотел Double Tree  Hilton во Скопје, со почеток во 18:00 часоте, ќе се одржи на стручниот состанок на тема „HM-O, револуција во детската исхрана – шарматна историја и возбудлива иднина” . за повеке детали видете го следниот линк 

Read more
Пристап во третманот на хиперсекрерорни воспаленија на дишните патишта

Здружението на педијатри на РМ при Македонското лекарско друштво во соработка со ПхармаС Лекови Скопје на ден 08.02.2019 организира стручен состанок на тема : Пристап во третманот на хиперсекрерорни воспаленија на дишните патишта. Агенда за Мериот -

Read more
Стручен состанок, тема:Нови тенденции во менаџирањето на рефлуксот.

Здружението на Педијатрите на Република Македонија има чест да Ве покани на Стручен состанок, којшто ќе се одржи во петок, на 23 ноември, 2018 година, во хотелот Стоун Бриџ, во Скопје, со почеток од 14,00 часот. Темата на Стручниот состанок е Нови тенденции

Read more
Промоција на настан

На ден 11.05.2018 год во 13часот ќе се одржи едукативно промотивен настан : Секој проблем има решение -Еспико за хиперактивни деца. за повеке информации видете на следниот линк Есприко Покана 11.05.2018

Read more
Покана за настан

На ден 01.03.2018 год во хотел Stone Bridge, Скопје со почеток во 15 часот ќе се одржи комерцијално предавање на тема ефикасноста на 2,3% хипертроничен п-оп од морска вода. За повеќе информации кликнете на следниот линк Pokana    

Read more
Покана за стручен состанок

Почитувани, На ден 28.02.2018 год. во хотел "Александар Палас" во Скопје со почеток во 13:30часот, ќе се одржи стручен состанок на тема "Терапија на вирусни инфекции на горни респираторни патишта во детска возраст- има ли лек?". За повеќе информации кликнете

Read more
Покана за стручен состанок

Почитувани, На ден 16,12,2017 год. во хотел "Александар Палас" во Скопје со почеток во 11:00часот, ќе се одржи стручен состанок на тема "Современи пристапи во лекување на респираторни инфекции во детска возраст". За повеќе информации кликнете на следниот линк

Read more
Покана за учество на стручен состанок

На ден 19.05.2017 год во хотел Александар палас - Скопје со почеток во 12 часот ќе се одржи стручен состанок на тема „ УЛОГАТА И ДЕЈСТВОТО НА ПРОБИОТИЦИТЕ ” . За повеќе информации видете го следниот линк Покана за стручен состанок

Read more
Современи пристапи во лекување на алергии и астма во детската возраст

На ден 08.05.2017 год во Музеј на македонската  борба - Скопје, со почеток во 14:00 часот ќе се одржи  стручен  состанок на тема  „Современи пристапи во лекување на алергии и астма во детската возраст “Покана за стручен состанок

Read more